Unul dintre factorii cu cea mai mare influenta asupra pretului de vanzare spatii comerciale in Bucuresti este tocmai vizibilitatea. De asemenea, in alegerea de spatii comerciale de inchiriat in Bucuresti, se pot lua in considerare aceiasi factori.

Cum suficiente proiecte imobiliare sunt mai degraba favorizate de o amplasare retrasa, antreprenorii s-ar putea bucura de economii considerabile la chiria ce adesea afecteaza rentabilitatea afacerii. Impreuna cu echipa agentiei Regatta Imobiliare Bucuresti va prezentam 6 proiecte imobiliare de spatii comerciale de vanzare si de inchiriat in Bucuresti pentru care amplasarea in zone cu trafic pietonal si auto intens nu este indispensabila.

 

1. Magazine de lux

 

Avand drept angajament discretia si dedicand in multe cazuri chiar sesiuni de private shopping, magazinele de lux trebuie sa urmeze o amplasare deosebit de selecta si de accesibila, dar care sa nu confere spatiului o vizibilitate excesiva.
Cu toate acestea, magazinele de lux trebuie sa asigure servicii de valet parking pentru care trebuie sa indeplineasca anumite cerinte de suprafata a curtii.

 

2. Magazine de nisa

 

Adresandu-se unei categorii delimitate de consumatori, functionand in special prin tranzactii B2B, neexcluzand insa clientii individuali, magazinele de nisa urmeaza strategia unei promovari concentrate, fiind reperate in publicatiile de anunturi sau pe Internet.

 

Necomunicand unui public larg, ele nu necesita beneficiile aduse de vizibilitatea fizica a spatiului.
Din aceasta arie pot fi mentionate magazinele de aparatura audio-video, de tehnica medicala, dotari saloane infrumusetare, sali fitness, accesorii de remediere a problemelor ortopedice, etc.

 

3. Magazinele specializate

 

Chiar daca vizeaza un public eterogen, ca urmare a frecventei achizitiilor, necomercializand bunuri FMCG, anumite magazine precum cele de mobilier, aparatura sanitara, covoare, etc impugn cerinte de spatiu si nu neaparat de vizibilitate, aspect ce nu le influenteaza puternic deschiderea spre client.
Mai mult decat atat, aceste proiecte nu prezinta cerinte stricte de pozitionare, anumite zone ale capitalei, cum ar fi Valea Cascadelor capatand acea notorietate sub care devin intaia alegere a persoanelor ce cauta o astfel de oferta.

 

4. Restaurante si ceainarii

 

Atmosfera intima si discretia reprezinta unele distre aspectele ce recomanda restaurantele dincolo de meniu si servire, aceste trasaturi garantand o deschidere atat spre promovarea spatiului drept loc de intalnire cu parteneri de afaceri, cat si drept optiune pentru seri romantice.
In acelasi timp ceainariile sunt alese pentru amplasarea retrasa, menita a garanta relaxarea in liniste, eventual in conexiune cu natura.

 

5. Cluburi de teatru
Deosebit de populare prin simbioza dintre o cafenea si o sala de spectacol, cluburile de teatru, ce dincolo de arta dramatica pot oferi inclusiv programe de stand up comedy functioneaza adesea in baza referintilor convinsi de atmosfera si nu neaparat de clientii atrasi de accesibilitatea locului.

 

6. Galerii de arta

 

Inaugurarea unei galerii de arta adesea nu ne conditioneaza de spatiu cat in special de cerintele de iluminare menite a valorifica lucrarile expuse.
Sub acelasi principiu pot fi deschise si magazinele de antichitati.

 

In final, va recomandam serviciile agentiei imobiliare Regatta pentru a alege cele mai potrivite oferte de inchirieri si vanzari de spatii comerciale in Bucuresti, perfecte pentru activitatea comerciala a afacerii dumneavoastra.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat