Confruntand oferta de vile de inchiriat de pe Regatta.ro sunteti placut surprinsi sa vedeti cum vilele si casele ce va surad a fi ideale stilului dvs de viata, gratie amplasarii, accesibilitatii, suprafetei si nu in ultimul rand pretului, incanta printre facilitate inclusiv cu o piscina. Daca nu v-ati intalnit pana in present cu intretinerea unei piscine, va prezentam 4 ponturi esentiale pentru a va bucura pe deplin de aceasta facilitate ce pentru multi reprezinta una dintre principalele atractii in vacanta si pe care dumneavoastra a-ti putea-o avea in propria vila din Bucuresti:

 

1. Purificarea apei piscinei
Dincolo de concentratia de dezinfectant in tratarea apei ar trebui sa tinem cont si de pH acesteia, ce ideal se siteaza intre valorile de 7 si 7.6.
O concentratie acida, cu un pH sub 7 prezinta o actiune coroziva provocand iritatii ale pielii si ochilor.
O concentratie alcalina cu un pH de peste 7,6 dilueaza proprietatile dezinfectantului devenind in acelasi timp un mediul prielnic depunerilor de calcar.

 

2. Nivelul apei din piscina
Un alt aspect essential de care trebuie sa tinti cont in fixarea volumului de apa este inaltimea potrivita a acesteia astfel incat sa nu afecteze nici sistemul de filtrare si nici exigentele de igiena.
Daca nivelul apei din piscina este cu o treime mai jos decat cel al skimmerului, vor aparea prize de aer ce pot deteriora pompa.
In acelasi timp daca planul apei depaseste cu o treime skimmer-ul apar dificultati in colectarea stratului superficial, ce nu va fi igienizat cu acuratete.

 

3. Curatarea piscinei
Dincolo de impuritatile filtrabile din circuitul apei, in piscina mai pot aparea diverse corpuri straine ale caror dimensiuni ne indreapta spre ale metode de curatare. Asadar frunzele, pietricelele sau insectele pot fi inlaturate cu ajutorul unei plase sau al unui aspirator de piscina, mentinand curata atat apa, cat si vila in care locuiti.

 

4. Intretinerea piscinei in afara sezonului
Chiar daca prezinta functii de hot tub ce ar asigura confort inclusiv cand temperaturile sunt scazute, vine vremea cand trebuie sa ne despartim pentru cateva luni de piscina din curtea vilei noastre. Cea mai accesibila modalitate de protectie in acest caz este utilizarea unei prelate, insa o manevrare mult mai comoda si o izolare mult mai precisa vine din partea acoperisului de piscina, un sistem ce poate fi actionat automat.
Asadar, intretinerea unei vile cu piscina nu este atat de dificila pe cum ne asteptam. Daca doriti sa transformati un vis intr-o realitate cotidiana puteti sa contactati cu incredere o companie imobiliara de renume (de ex Regatta Imobiliare) ai carei specialisti sa va indrume spre o vila de inchiriat cu piscina care sa va avantajeze cu adevarat iar intre facilitatile ce vin ca un bonus sa se regaseasca si o piscina.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat