Hainele din blănuri naturale sunt produse scumpe, ce nu se pot achizitiona la voia intamplarii. Trebuie sa verifici, cu foarte mare atentie, magazinele din care cumperi aceste piese de lux, daca vrei sa elimini orice risc.

Unul dintre cele mai importante criterii in selectia mediului de achizitie este certificarea Furmark. Aceasta se bazeaza pe criterii extrem de exigente, ce au in vedere intreg lantul de productie al blanurilor. Afla de ce merita sa cauti aceasta certificare in mod special, daca vrei sa cumperi blanuri in siguranta.

 

Ce este certificarea Furmark si cine o acorda

Aceasta certificare este accordata de experti independenti, si este atat un standard al calitatii, cat si al sustenabilitatii blanurilor. Atunci cand haina de blana pe care o cumperi are eticheta cu sigla Furmark, poti avea certitudinea ca ai ales inspirat. Eticheta sau, mai bine zis, codul unic de pe eticheta iti ofera acces la informatii detaliate despre fiecare etapa din lantul de productie. In plus, ai garantia faptului ca au fost respectate standardele de bunastare a animalelor impuse la nivel global, crescatorii respectand acomodarea, nutrititia si conditiile care le influenteaza sanatatea. Cu alte cuvinte, Furmark se asigura ca exista un sistem de control sigur al econosistemului.

 

Ce informatii iti poate oferi eticheta hainei de blana cu sigla Furmark

Informatiile de care poti beneficia sunt extrem de pretioase, acest sistem fiind unica modalitate prin care le poti accesa. Vei stii – cu certitudine – de unde provin blanurile, care este calitatea acestora, unde este locul unde s-a realizat tabacirea blanurilor, unde au fost manufacturate blanurile si care este bursa de la care au fost achizitionate. Simplu: te bucuri de transparenta totala cu ajutorul Furmark. Despre niciun alt produs, fie ca este realizat din blanuri naturale sau din alte materii prime, nu poti accesa atat de multe informatii. Produsele cu eticheta Furmark se gasesc doar in magazinele care fac parte din acest sistem.

 

Cum se face monitorizarea blanurilor in lantul de productie

Acest sistem este 100% real, verificat si atestat, intrucat are un sistem de monitorizare ce functioneaza extrem de simplu. Exista un software conectat la sistemul de etichetare, ce inregistreaza propriu-zis toate miscarile blanurilor din fiecare etapa a lantului de aprovizionare. Ulterior, atunci cand clientul scaneaza codul QR de pe eticheta sau introduce seria unica de pe haina, se conecteaza la platforma Furmark unde descopera intreg parcursul hainei efectuat in timpul productiei. Sistemul este unic si extrem de apreciat la nivel global, demonstrand faptul ca hainele din blana sunt sustenabile, durabile si eco-friendly.

 

Casa de Blanuri MG, singurul magazin blanuri certificat Furmark din Romania

Casa de Blanuri MG face parte din primii 20 de manufacturieri certificati Furmark la nivel global. Este unul dintre cele mai serioase branduri din acest domeniu, cu o vasta traditie in Romania, fiind transmis din generatie in generatie.

Clientii care achizitioneaza haine de la acest magazin blanuri au acces la informatii despre intreg lantul de productie al acestora, prin eticheta Furmark, conform procesului descris mai sus. Mai mult decat atat, pentru a castiga increderea clientilor sai, Casa de Blanuri MG ofera cea mai lunga perioada de garantie la produsele pe care le comercializeaza: ai intre 2 si 5 ani de garantie la hainele de blana pe care le cumperi din acest mediu de achizitie. Poti vedea produsele si online, pe Blana.ro. Merita!

 

Date de contact:

Tel: +40 07 27 22 52 62

E-mail: bianca@blana.ro