Cele mai fine si luxoase textile sunt construite dintr-un material numit Micro Modal. Costituit din micro fibre este atat de fin incat de abia se simte la atingere.

Noua tehnologie de alcatuire a celor mai fine tesaturi din toate este eco friendly datorita procesului de productie. Fibra este fabricata din lemn de fag european si este complet naturala.

Se zice ca Micro Modal este pur si simplu ca floarea de colt.

Cele mai potrivite articole vestimentare pentru aceasta tesatura sunt lenjeriile intime.

Bineinteles ca cei de la Calvin Klein sunt primii si daca nu, singurii care comercializeaza lenjerie intima de calitate din material Micro Modal.

In Romania este un singur magazin ce comercializeaza lenjerie intima, boxeri si chiloti Calvin Klein, pentru dame, dar mai ales pentru barbati ce sunt integral construiti din material Micro Modal.

Lenjeriile intime Calvin Klein din Micro Modal au o capacitate mai mare cu 50% de absorbtie a apei si o rezistenta de alungul anilor a culorii la spalare si rezistenta anti-rupere. De asemenea, este demonstrat ca depozitele de minierale din apa dura nu se lipesc de suprafata tesaturii.

Tesatura micro modal se calca si spala la aceleasi conditii ca materialul bumbac, desi este mult mai neteda si moale.

Coletia Dual Tone de la Calvin Klein lenjerie de corp aduce o schimbare in recurs vizual la stiluri clasice ale brandului. Aceasta colectie dezvaluie un strat suplimentar de culoare sub stratul superior. Doua culori completemntare intr-o singura pereche reprezinta upgrade-ul de stil final.