Cellucor C4 este o gama de energizante pe baza de oxid nitric ce ridica nivelul de energie la nivel celular.

Cellucor C4 a castigat in 2013, 2014 si 2017 premiul pentru cel mai bun Pre-Workout la concursurile prestigioase Supplement Awards, organizate de Bodybuilding.com.

Acestea sunt potrivite pentru sportivii profesioniști și persoanele active, care doresc sa profite la maximum de antrenamente sau sa isi duca performantele la un nou nivel.

Beneficii:

  • este un amestec foarte concentrat de substanțe active;
  • contine nitrat de creatina, beta-alanina și citrulina malat, toti aminoacizi esentiali pentru un antrenament energic;
  • formule dedicate pentru definire sau masa musculara;
  • creste performanta si rezistenta;
  • este imbogatit cu vitamine din grupa B, vitamina C, calciu si potasiu
  • nu contine carbohidrati, zaharuri si calorii.

 

Cellucor C4 Original
Formula suplimentului C4 Original ofera energie exploziva, anduranta, concentrare si o mai buna pompare musculara in timpul antrenamentelor. C4 Original te ajuta sa iti atingi potentialul maxim!

 

Cellucor C4 Extreme Energy

C4 Extreme Energy este un amestec concentrat de nitrat de creatină, beta-alanină, citrulină malat i o formulă specială C4® Extreme Energy.

 

Cellucor C4 Ripped

Pre-workout C4 Ripped de la Cellucor combina efectul exploziv al suplimentului original C4 cu ingrediente ce promoveaza pierderea in greutate. Cellucor C4 Ripped Pre-Workout a castigat, de data asta, premiul pentru cel mai bun supliment NOU al anului 2015 si 2016 la concursurile prestigioase Supplement Awards, organizate de Bodybuilding.com.

 

Cellucor C4 Ultimate

C4 Ultimate este cel mai puternic pre-workout C4 creat de Cellucor. Acesta a fost conceput special pentru atleti si sportivi care vor sa atinga performanta maxima in timpul antrenamentelor.

Indiferent ce varianta ai alege, ProteinOutlet.ro iti ofera cele mai mici preturi!