Compania nemteasca BMW a lansat primele imagini si informatii oficiale cu noul Seria 4 Coupe. Aceasta masina va fi lansata in trei tipuri de motorizari, doua modele pe benzina si una diesel.

Noul Model BMW, Seria 4 este putin mai lung decat precedentul model, insa este si putin mai scunda.

 

Care este ideea celor de la BMW ? Pai foarte simplu, vor sa le distruga vanzarile rivalelor de la Mercedes sau Volkswagen, cu o masina foarte buna din toate punctele de vedere. Design, consum si performante. Se preconizeaza vanzari foarte mari pentru noul BMW Seria 4 Coupe, deoarece foarte multi fani si-au declarat intereseul de a achizitiona aceasta masina, spunand ca deabia asteapta sa fie lansata oficial pe piata.

Pentru iubitorii de  putere, BMW va propune noul 435i Coupe, echipat cu un propulsor cu sase cilindri dispusi in linie care dezvolta 306 CP la 5000 rpm si 400 Nm la 1200 rpm. Masina poate ajunge la 100 KM/H in  5.4 secunde si are o viteza maxima limitata electronic la 250 km/h, modelul nemtesc anunta un consum mediu de aproximativ de 8 litri/ 100 km.

 

In Romania soferii nu sunt foarte incantati de masinile BMW, pur si simplu datorita faptului ca piesele auto ale acestei marci sunt foarte scumpe si la o eventuala stricare, ar trebui investiti multi bani pentru reparare. In ajutorul acestor soferi au venit magazinele online de piese auto care ofera printre altele si piese de BMW la preturi destul de acceptabile, de foarte buna calitate si cel mai important originale. Asadar, BMW Seria 4 Coupe poate sa fie achizitionat si de soferii romani pentru ca in viitor se preconizeaza o inmultire a magazinelor de piese auto, acest lucru insemnand o creste are numarul pieselor auto si in acelasi timp o scadere a pretului acestora.