Acum că știi ce este marketingul de conținut și te gândești să îl folosești în afacerea ta, Rock Content are o carte electronică pentru tine: Marketing de conținut pentru începători .

Această carte electronică gratuită vă va învăța cum să:

  • Planificați-vă strategia de marketing de conținut: vă vom învăța elementele de bază ale marketingului de conținut și vă vom ajuta să vă definiți obiectivele strategiei, să vă planificați calendarul editorial și să vă pregătiți să măsurați rezultatele efortului dvs.!
  • Efectuați-vă planul de marketing de conținut :  vă vom oferi sfaturi despre cum să vă construiți echipa, să generați titluri de articole și idei, să creați șabloane editoriale, precum și să vă învățăm cum să vă distribuiți și să promovați eficient conținutul.
  • Analizați și îmbunătățiți-vă strategia: Vom parcurge sfaturi despre cum să calculați rentabilitatea investiției dvs. și cum să folosiți datele din motoarele de căutare și rețelele sociale pentru a vă face strategia și mai eficientă.

Sperăm că cartea electronică vă va ajuta și ne-ar plăcea să auzim ce părere aveți! Descărcați-l acum!

De Sorin

Agentie web design & dezvoltare web, specializata in crearea de site-uri web de prezentare, magazine online, campanii publicitare Facebook , Instagram si YouTube. Cu o vasta experienta in programare web si un portofoliu impresionant in Romania, Creativ24 este solutia optima pentru identitatea ta virtuala. Pana in prezent compania noastra a realizat cu succes site-uri de prezentare si magazine online.